:wandelweek in maart en april in Z-Frankrijk
:`Wandelweek met de natuur als spiegel`
19 – 25 maart en 14 -20 april 2006 in Frankrijk
Iedere maand een nieuwe wandelweek

Wat gaan we doen…
`Je rugzak opnieuw inpakken`
Voor Wie: iedereen die
het heerlijk vind om in de natuur te zijn en sportief wil wandelen. Het gaat niet om prestatie maar als doel de rugzak lichter te maken die we bij ons dragen.

Eckhart Tolle heeft mij bijzonder geďnspireerd in zijn boek`de kracht van het Nu`. Door het wandelen in de natuur kon ik gemakkelijk contact maken met mij Zelf en kan ik meer genieten om in het Nu te zijn. Hieronder staat een stukje uit zijn boek geschreven.

"Als je je overgeeft aan wat is en zo helemaal aanwezig wordt, verliest het verleden al zijn macht. Dan gaat het rijk van Zijn open, dat door het verstand verduisterd was. Opeens komt er een grote stilte in je op, een onpeilbaar gevoel van vrede. En in die vrede is grote vreugde. En in die vreugde is liefde. En helemaal in de binnenste kern is het heilige, het onmeetbare, Dat waarvoor geen naam is."

Wat hier boven geschreven staat spreekt mij erg aan. Ik kan het beste Zelf die stilte, vreugde en liefde ervaren tijdens het wandelen in volle aanwezigheid in de natuur. Door het wandelen krijg ik meer bewustzijn van mezelf en kan ik oude patronen gaan doorbreken en emotionele gebeurtenissen proberen los te laten. Dat is het moment dat ik mijn rugzak opnieuw ga inpakken met minder overtollige ballast erin. Ik wil anderen uitnodigen om mee te gaan wandelen om ook te ervaren hoe je je Zelf weer kan hervinden. Bij je ontwikkeling- of veranderingsproces kun je ondersteuning en begeleiding krijgen.

Wie ben ik: een energieke man van begin veertig met grote passie voor wandelen. Ik geniet van contacten met mensen en heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van emotioneel lichaamswerk, reďntegratie en persoonlijke ontwikkeling. Door middel van lichaamswerk en wandelen heb ik het contact met het goddelijke in mezelf weer kunnen voelen. Mijn levensvisie is om mensen te coachen, die tijdelijk ondersteuning en begeleiding wensen bij hun ontwikkelings- of veranderingsprocessen. De behoefte aan coaching kan zowel in werk als in privé gelegen zijn.

Omgeving: overgang van het Centraal Massief naar de Cevennen. We wandelen een week door het prachtige uitgestrekte natuurgebied met heuvels, bossen en rivieren en verstrooid over het gebied liggen de tempelierstadjes als le Couvertoirade en La Cavalerie, rijk aan historie en cultuur. Na iedere dagwandeling gaan we met de groep weer terug naar het authentieke, sfeervolle huis gelegen in St. Jean de Bruel. Vanaf deze stille plek hoog op de heuvel heb je een fascinerend uitzicht over de omringende kastanjebossen.

Er is een dag open gelaten om gewoon heerlijk in en om het huis te zijn of om erop uit te trekken voor een excursie... Bijvoorbeeld de Roquefort grotten, wijnboeren, Cirque de Navacelles, de ruige rivierdalen Gorges du Tam, Gorges de la Dourbie en het Nationale Park.

Kosten: 450 Euro per persoon
Inbegrepen: 6 overnachtingen (in 2-persoons kamers) alle maaltijden, koffie en thee. Wandelgids en Personal Coaching.

Vervoer: eigen vervoer/ auto, bus en trein.
Bij trein en bus reizen kan worden afgesproken om in Millau te worden opgehaald.
Evt. mogelijkheid om met andere deelnemers te carpoolen.

Informatie: We wandelen in een klein groepje van maximaal 8 personen. Informatie over de omgeving, foto`s van het verblijf bekijk de website www.pradalaux.nl

Opgeven kan door een mail te sturen naar email njonker000@wanadoo.nl of 06-51524971
Een bevestigingsbrief wordt gestuurd voor vertrek.
:15 kilometer
:nog onbekend
:iedereen
:5 tot 9 deelnemers
:Nico Jonker (man, 53, planner)
:plaats voor nog 8 deelnemer(s)
:- Honden zijn toegestaan
- Wandeling gaat door bij slecht weer